Ja cilat janë monedhat virtuale me çmim të lirë që priten

Svarta pengar och Bitcoin RINISIN PUNËN FURGONËT TAKSI 8+1DREJTUESIT:CMIMI I BILETËS I PANDRYSHUAR, 700 LEK DREJT KRYEQYTETIT Bitcoin - kan den nya valutan hota bankerna? Bitcoinspåret på Internetdagarna 2016 Köpa Bitcoin med Trijo

Myftiu i Egjiptit ka lëshuar një fetva zyrtare e cila ndalon përdorimin e monedhës virtuale bitcoin. Tregtia në monedhat virtuale është e ngjashme me lojrat e fatit, të ndaluara në Islam, tha ai. Fetvaja u lëshua pas konsultimeve me disa ekspertë ekonomik, tha myftiu Shawki Allam, transmeton gazeta Ahram. Duke filluar nga kjo javë, në këmbimin valutor ka filluar konvertimi i monedhës “Bitcoin” në lekë dhe anasjelltas. Sipas kursit të këmbimit, 1 Bitcoin këmbehet me rreth 65.220 lekë. Bitcoin është një formë e re paraje, një monedhë dixhitale e decentralizuar, që nuk kontrollohet nga askush, nuk e nxjerr asnjë bankë Litecoin gjithashtu është dizajnuar për të prodhuar më shumë kriptomonedha – ka një limit prej 84 milionë kriptomonedhave, ndërsa Bitcoin e ka limitin 21 milionë. Rreth 54 milionë kriptomonedha të Litecoin janë në qarkullim për momentin, ndërsa Bitcoin ka vetëm 16.7 milionë kriptomonedha në qarkullim. 2. Monero (XMR) Bitcoin Cash kontrollohet nga ekipe të shumëfishta të pavarura të programorëve. Bitcoin Cash është në mesin e kriptovalutave më të reja, ndërsa ka më shumë kapacitet për t’u bërë ballë transaksioneve, ofron taksa më të lira dhe konfirmime më të shpejta të transaksione. Bitcoin, një flluskë e madhe? Një mashtrim? Sido që disa duan ta quajnë, vlera e tij momentale është mbi 18.000 dollarë dhe vazhdon të rritet. Frika se do të mbeten pa të mund të ketë ndikim të fuqishëm dhe të rrezikshëm në vendimet financiare të njerëzve. Ka shumë njerëz, të cilët janë duke ndërmarrë vendime […]

[index] [30244] [11009] [19852] [25115] [29736] [5836] [20062] [17698] [30529] [1689]

Svarta pengar och Bitcoin

Bitcoins monetära egenskaper och hur de skiljer mot andra typer av valutor Presentation av rapporten "Blockchain - Decentralized Trust" Bitcoinmässa och workshops Hur stort är problemet med svarta pengar? Kan virtuella valutor vara en del av lösningen på problemet? Det diskuteras i denna upplaga av Studio 12 Special, som leds av Hasse Aro. Programmet tar ... Vad är Bitcoin, hur startade allt, vilka risker finns och hur ser framtiden ut? Få svaret på dessa frågor genom att titta på den här föreläsningen som spelad... I den här korta föreläsningen så berättar jag väldigt kortfattat om de digitala valutornas historia, lite om bitcoin och dess marknad, några exempel på andra digitala valutor osv. Bitcoin i "Vetenskapens värld" på SVT den 09.03.2015.

Flag Counter